Produkty pro kyselina sulfanová (30)

Kyselina šťavelová

Kyselina šťavelová

Kyselina šťavelová KATEGORIE: Dřevařství Množství: 800 g
Alfa lipoová kyselina: Nadřazený antioxidant - Excipiencie

Alfa lipoová kyselina: Nadřazený antioxidant - Excipiencie

Alfa-lipoová kyselina, také známá jako lipoová kyselina, je přírodní sloučenina, která působí jako silný antioxidant v těle. Nachází se v malých množstvích v některých potravinách a je také dostupná jako doplněk stravy. Alfa-lipoová kyselina je jedinečná tím, že je jak ve vodě, tak v tucích rozpustná, což jí umožňuje pronikat do všech částí těla. Snadno překonává buněčné membrány a vstupuje do buněk, včetně těch v mozku. Tato všestrannost z ní činí účinný antioxidant, který neutralizuje škodlivé volné radikály v aqueous a lipidových frakcích buněk. Jiné jméno: Alfa-lipoová kyselina Spec./ Čistota: 99% čistota CAS číslo: 1077-28-7 Vzhled: Mírně žlutý prášek nebo granulát Hlavní funkce: Silný antioxidant, podporuje produkci buněčné energie, podporuje zdravé hladiny cukru v krvi Testovací metoda: HPLC Identifikace: Pozitivní Zápach a chuť: Charakteristické Analýza (sušený základ): 99,0%~101,5% Ztráta sušením: ≤0,20% Tání: 60~62°C Velikost částic: 90% prochází 20 sítem Těžké kovy: NMT10ppm Olovo: NMT0,2ppm Kadmium: NMT0,5ppm Rtuť: NMT0,1ppm Kadmium: NMT0,2ppm Celkový počet kolonií: NMT3,000cfu/g Celkový kvasinky a plísně: NMT300cfu/g E.coli: Negativní
Kyselina citronová

Kyselina citronová

Doba dodání: 3 - 5 pracovních dnů Kapacita dodání: 100 000 Kg / měsíčně Minimální objednávková množství: 1 x 25 Kg pytel Odeslat dotaz e-mailem Zobrazit telefonní číslo 25 Kg pytel
Mravenčí kyselina 94%

Mravenčí kyselina 94%

FORMIČNÁ KYSELINA 94%
5-Aminolevulinová kyselina hydrochlorid - 5-Aminolevulinová kyselina; 5-Aminolevulinová kyselina hydrochlorid; 5-ALA; [5451-09-2]

5-Aminolevulinová kyselina hydrochlorid - 5-Aminolevulinová kyselina; 5-Aminolevulinová kyselina hydrochlorid; 5-ALA; [5451-09-2]

5-ALA je farmaceutická účinná látka vyráběná podle cGMP směrnic. Výhody: * Konkurenční proces * Evropský výrobce * Registrováno a schváleno v EU a USA 5-Aminolevulová kyselina je aminokyselina, která patří mezi ketokyseliny. V nádorových buňkách se převádí na červeně fluoreskující molekulu. Ta se v nádorových buňkách hromadí přibližně 4krát více než v zdravých buňkách. Tato látka je fotosenzibilizátor, který může s pomocí světelné energie vytvářet kyslíkové radikály. Tyto radikály ničí buňky, což je důvod, proč se 5-Aminolevulová kyselina používá například při kožních karcinomech způsobených UV zářením. Název: 5-Aminolevulová kyselina hydrochlorid CAS: 5451-09-2 Informace o produktu: API Indikace: Diagnostika nádorů, fotodynamická terapie
CITRÓNOVÁ KYSELINA PRÁŠEK 800G

CITRÓNOVÁ KYSELINA PRÁŠEK 800G

Přírodní odstraňovač vodního kamene Odstraňuje vodní kámen a rez Síla citronu Francouzská výroba Kyselina citronová, která se přirozeně vyskytuje v citronu, patří mezi základní čisticí prostředky, které prokázaly svou účinnost. 100% přírodní*. Výjimečný čisticí a odstraňovač vodního kamene. Používá se v celé domácnosti: kávovar, rychlovarná konvice, pračka, baterie, toalety, pracovní desky, nerezové povrchy, chrom, keramika, plast… Skvělý antioxidant, kyselina citronová odstraňuje rez z kovu. Ideální také pro odstranění skvrn od spálenin, kávy, čaje nebo jiných odolných nečistot. * Aktivní složky 100% přírodního původu. Proveďte předběžný test na malé ploše. Není vhodný pro hliníkové a mramorové povrchy, a nemíchejte s chlorem a sodou. Nenechávejte stříkat na tkaniny nebo oděvy (možnost vyblednutí).
Kyselina citronová

Kyselina citronová

Kyselina citronová se přirozeně vyskytuje v citrusových plodech, ale může být také vyráběna. Průmyslová kyselina citronová se vyrábí převážně fermentací nebo chemickou reakcí. Poslední metoda se používá přibližně v 90 % světové produkce a spočívá v fermentaci pomocí enzymů a kmenů mikroorganismů, nejčastěji Aspergillus niger. Kyselina citronová má schopnost stabilizovat emulze a zabraňuje oddělování tuku. Konečný produkt je dostupný ve formě prášku nebo granulátu jako bezvodá kyselina citronová.
Chlorid sodný 12% - kyselina hypochloritá sodná (NaOCl)

Chlorid sodný 12% - kyselina hypochloritá sodná (NaOCl)

Chlorid sodný 12% Aqueous solution of sodium hypochlorite in demineralized/decalcified water, získaná reakcí mezi chlórovým plynem a vodným roztokem hydroxidu sodného, obě látky získané technologií bez rtuti. Fyzikální specifikace: Zelená kapalina s pH přibližně 11, rozpuštěná ve vodě s bodem varu 40° C. Stabilita a reakce: Pomalu se rozkládá na vzduchu, neslučitelná s kyselinou chlorovodíkovou, amoniakem, močovinou, kovy a methanolem. Manipulace a skladování: Chraňte před slunečním zářením, kyselinami, teplem, hořlavými materiály a organickými materiály. Skladujte na suchém místě. CAS číslo 7681-52-9 WE číslo 231-668-3 Chemický vzorec NaOCl Molekulární hmotnost 74,44 g/mol Celní tarifní kód 28289000
sulfamová kyselina - 99,5% sulfamová kyselina / továrna na sulfamovou kyselinu / NH2SO3H Na prodej 99,5% a 99,8% gr

sulfamová kyselina - 99,5% sulfamová kyselina / továrna na sulfamovou kyselinu / NH2SO3H Na prodej 99,5% a 99,8% gr

{"•Packing: Plastic Moven Bag":"•Balení: Plastový pytel Moven","CAS No.: 5329-14-6":"Číslo CAS: 5329-14-6","Refractive index of α -1.553, β -type 1.563, γ -type 1.568.":"Refrakční index α - 1,553, β - typ 1,563, γ - typ 1,568.","•Quality: Tech Grade":"•Kvalita: Technická třída","•HS Code: 28111990":"•HS kód: 28111990","Melting point 205 degree Started to decompose at 209 degree when, at 260 degreethis product will decompose into sulfur dioxide, sulfur trioxide, nitrogen and water.":"Bod tání 205 stupňů. Začíná se rozkládat při 209 stupních, při 260 stupních se tento produkt rozloží na oxid siřičitý, oxid sírový, dusík a vodu.","Product Detail":"Detail produktu","Basic Info":"Základní informace","Colorless orthorhombic crystal or white crystal":"Bezbarvý ortorombický krystal nebo bílý krystal","•Export Markets: North America, South America, Eastern Europe, Southeast Asia, Africa, Mid East, Eastern Asia, Western Europe":"•Exportní trhy: Severní Amerika, Jižní Amerika, Východní Evropa, Jihovýchodní Asie, Afrika, Střední východ, Východní Asie, Západní Evropa","Another name: Acid amine; Ammonia acid; Sulfonyl acid":"Další názvy: Kyselina aminová; Kyselina amoniaková; Sulfonylová kyselina","HS CODE: 28111990":"HS KÓD: 28111990","•Appearance: Crystal":"•Vzhled: Krystal","MW: 97.09":"Molekulární hmotnost: 97,09","Odorless, non-volatile, non-hygroscopic, flammable, low toxicity.":"Bez zápachu, nevolatilní, nehygroskopický, hořlavý, nízká toxicita.","•Production Capacity: 10000mt":"•Výrobní kapacita: 10000 mt","Additional Info":"Další informace","Relative density 2.216 (20 / 4 degree)":"Relativní hustota 2,216 (20 / 4 stupně)","Purity: 99.5%min, 98%min, 95%min;":"Čistota: 99,5 % min, 98 % min, 95 % min;","Molecular Formula: H2NSO2OH":"Molekulární vzorec: H2NSO2OH","Product Description":"Popis produktu","•Classification: Sulfuric Acid":"•Klasifikace: Kyselina sírová","Appearance:":"Vzhled:"}
Gentamicin sulfát sodný

Gentamicin sulfát sodný

pro laboratorní použití.
Kyselina octová, 80% – Technická kvalita (5 kg)

Kyselina octová, 80% – Technická kvalita (5 kg)

Pro aplikace v technické oblasti.
aminokyseliny

aminokyseliny

výroba aminokyselin pro potravinářský průmysl a farmaceutický průmysl s vysokou kvalitou a nejlepší cenou z Číny.
Hydroxid sodný

Hydroxid sodný

Hydroxid sodný kapalina (žíravá soda) Hydroxid sodný pevný
Sodný laktát

Sodný laktát

je sodná sůl kyseliny mléčné. Sodná sůl mléčné kyseliny patří do skupiny hydratačních látek pro pleť, které udržují vlastní vlhkost pleti a přispívají k mírně kyselému pH. Tyto látky (glycerin, močovina a organické kyseliny) společně tvoří přirozený zvlhčovací faktor (NMF). V EU je sodná sůl mléčné kyseliny známa jako potravinářská přísada E 325. Sůl je snadno rozpustná ve vodě. Tekutina je téměř bezbarvá a téměř bez zápachu či chuti. Sodná sůl mléčné kyseliny je také dostupná v různých koncentracích (50 % / 60 %), na požádání s upravenou hodnotou pH. Kvality: 50 %, 50 % pH 5,5, 60 % Vzhled: čirý až bílý CAS číslo: 72-17-3 INCI: Sodná sůl mléčné kyseliny Trvanlivost: 2 roky Skladování: měl by být skladován na chladném, suchém a světlu chráněném místě, v uzavřeném obalu
Kyselina boritá

Kyselina boritá

Kyselina boritá / Vyrobeno v Rusku / Balení: Papírové pytle po 25 kg / Obsah hlavní látky (H3BO3), %, min 99,9
Kyselina askorbová

Kyselina askorbová

Nabízíme kyselinu askorbovou v garantované kvalitě, za stabilní ceny a vhodně zabalenou pro přepravu. Potřebujete poradit při výběru produktu nebo hledáte vhodnou náhradu? Naši odborníci na aplikace a produkty vám rádi pomohou! Naše zkušenosti a hluboké znalosti v oblasti specializovaných chemikálií a ingrediencí zajišťují, že jsme dobře připraveni efektivně podporovat jak naše zákazníky, tak naše dodavatele s odbornými znalostmi o produktech a aplikacích. Prosím, kontaktujte nás pro více informací!
Syringová kyselina - Všechny produkty

Syringová kyselina - Všechny produkty

Syringová kyselina je přírodní sloučenina patřící do třídy fenolových kyselin. Je to běžný rostlinný metabolit a lze ji nalézt v různých přírodních zdrojích, jako jsou ořechy, olivy, dýňová semena, med, červené víno a mnohé další. Také se používala v tradiční medicíně z extraktů boty Ardisia Ardisia elliptica a dalších. Cat. Nr:NST-10-42 CAS:530-57-4 Purita:98% (HPLC) Molekulární vzorec:C9H10O5 Molekulární hmotnost:198,17
Hořečnatý chlorid

Hořečnatý chlorid

Flaky chloridu hořečnatého se dodávají v 25 kg pytlích a 1000 kg big bagech.
Tereftalová kyselina

Tereftalová kyselina

{"mp":"300 °C","Stability":"Stabilní. Hořlavý. Nezlučitelné s silnými oxidačními činidly.","density":"1,51 g/cm3","storage temp.":"0-6 °C","Fp":"260 °C","CAS DataBase Reference":"100-21-0 (CAS DataBase Reference)","Merck":"14,9162","vapor pressure":"<0,01 mm Hg (20 °C)","BRN":"1909333"}
Oktohydroxamová kyselina - Kosmetický antibakteriální chemický konzervant

Oktohydroxamová kyselina - Kosmetický antibakteriální chemický konzervant

Kyselina kaprylhydroxamová, ideální organická kyselina, má vynikající antibakteriální aktivitu při neutrálním pH a může být použita v recepturách bez chemických konzervantů. Kyselina kaprylhydroxamová je organická kyselina, která si udržuje neionizovaný stav po celou dobu od kyselého po neutrální, což z ní činí optimální antibakteriální organickou kyselinu. Díky vysokému chelačnímu efektu může inhibovat aktivní prvky potřebné pro plísně a omezit prostředí potřebné pro růst mikroorganismů. Kyselina kaprylhydroxamová je kompatibilní s většinou surovin, není ovlivněna tenzidy, proteiny nebo jinými surovinami v systému, a je schopna se kombinovat s alkoholem, glykoly a dalšími konzervanty. Může být přidána při normální teplotě i za vysokoteplotních podmínek, široce se používá v gelech, esencích, emulzích, krémech, šamponech, sprchových gelech a dalších produktech pro péči o pleť a vlasy. CAS. Č.: 7377-03-9 Synonyma: Kyselina oktanohydroxamová, N-hydroxyl oktanamid Aplikace: Kosmetický konzervant
Sodný Isobutyl Xanthát (SIBX) >90% - Sodný Isobutyl Xanthát (SIBX)

Sodný Isobutyl Xanthát (SIBX) >90% - Sodný Isobutyl Xanthát (SIBX)

Sodný isobutyl xantát (SIBX) je dostupný ve formě světle žlutých krystalů nebo v práškové formě v čistém stavu. Také je k dispozici ve formě roztoku. V pevném stavu SIBX absorbuje vlhkost ze vzduchu, a proto je znám jako hygroskopická látka. SIBX vyzařuje zápach uhličitanu sírového, který je poněkud podobný zápachu hnijícího zelí. V některých případech může SIBX vydávat velmi slabý nepříjemný nebo sírový zápach. SIBX je snadno rozpustný ve vodě a může tvořit nerozpustné sloučeniny s různými kovovými ionty. Volná alkálie: ≤0,2% aktivní složka: ≥90% Rozpustnost: rozpustný ve vodě
hliníkový hydroxid

hliníkový hydroxid

Hliníkový hydroxid, bílá pevná látka, je typický amfoterní hydroxid, který je nerozpustný ve vodě, ale rozpustný v kyselině nebo alkálii. Může být přeměněn na aluminu po zahřátí na vzduchu za účelem dehydratace, což je důležité pro výrobu aluminy. Hliníkový hydroxid je široce používaný chemický produkt a používá se především jako plnivo do plastů a polymerů, jako retardér hoření a pojivo, plnivo do epoxidových pryskyřic, plnivo do zubních past, složka skla, stejně jako plnivo a nátěry pro papír. Může být také použit k výrobě sírové kyseliny hliníkové, síranu, hliníkového fluoridu a sodného aluminátu, a k syntéze molekulárního síta. Gel a sušený gel hliníkového hydroxidu mohou být použity v medicíně jako antacida k neutralizaci žaludeční kyseliny a k ochraně povrchu vředů při léčbě žaludečních a dvanácterníkových vředových onemocnění a hyperaktivity.
Glycerol - Olej

Glycerol - Olej

Glycerol má změkčující, lubrikační, zvlhčující a hygroskopické vlastnosti, které přispívají k absorpci vody v pokožce a vlasech, čímž podporují hydrataci a jemnost. Vytváří ochranný film a chrání kapilární hmotu, čímž zabraňuje snadné ztrátě vody, když jsou vlasy vystaveny velmi suchému prostředí a dalším nepříznivým faktorům pro zdraví vlasů.
Kyselina askorbová (vitamin C) 1,5 kg - VITAMIN C

Kyselina askorbová (vitamin C) 1,5 kg - VITAMIN C

KYSELINA ASKORBOVÁ V KBELÍKU 1,5 Kg Kyselina askorbová je organická kyselina s antioxidačními vlastnostmi. Kyselina askorbová má stejné vlastnosti jako sodná sůl kyseliny askorbové. Kyselina askorbová je ideální produkt pro výrobu liposomální vitamínu C. KYSELINA ASKORBOVÁ V KBELÍKU 1,5 Kg Naše kyselina askorbová se dokonale spojuje s naší slunečnicovou lecitinou pro návrh liposomálního vitamínu C. Naše kyselina askorbová je prodávána v hermeticky uzavřeném a neporušeném 1,5 kg balení. Stav: Nové
Kyselina citronová

Kyselina citronová

Kyselina citronová se přirozeně vyskytuje v citrusových plodech, ale lze ji také vyrábět. Průmyslová kyselina citronová se vyrábí převážně fermentací nebo chemickou reakcí. Tento druhý způsob se používá přibližně v 90 % světové produkce a zahrnuje fermentaci s enzymy a mikrobiálními kmeny, nejčastěji Aspergillus niger. Kyselina citronová má schopnost pomáhat stabilizovat emulze a zabraňuje oddělování tuků. Konečný produkt je dostupný ve formě prášku nebo granulátu jako anhydrovaná kyselina citronová.
Chlorid sodný

Chlorid sodný

Chlorid sodný je anorganická chemická sloučenina patřící do skupiny chloridů, sůl kyseliny chlorovodíkové a sodíku. Je hlavní složkou stolní soli, soli na vaření a silniční soli. Technologický proces získávání soli vařením zahrnuje tepelnou koncentraci slané vody a krystalizaci soli z této vody. V přírodě se vyskytuje jako minerální složka a tvoří ložiska kamenné soli nazývané halit. Chlorid sodný se vyskytuje ve formě jemného krystalického bílého prášku, který má charakteristickou slanou vůni a chuť. Vykazuje silné hygroskopické vlastnosti. Produkt nabízený společností Foodcom není geneticky modifikovaný. Foodcom také nabízí sůl pro výrobu piva potravinářské kvality bez protispékavých látek.
Kyselina citronová, 1Kg sáček

Kyselina citronová, 1Kg sáček

Doba dodání: 3 - 5 pracovních dnů Kapacita dodání: 100 000Kg / měsíčně Minimální objednávková množství: 1 krabice x 20 x 1Kg / 1 x 25Kg pytel Odeslat dotaz e-mailem Zobrazit telefonní číslo 1 krabice x 20 x 1Kg
Natriumacetát

Natriumacetát

Natriumacetát je sodná sůl kyseliny octové a získává se reakcí kyseliny octové s sodnou sloučeninou. Je to bezbarvá sůl s mírně octovým zápachem, která se dobře rozpouští ve vodě, ale špatně v alkoholu. Když se nasycený roztok natriumacetátu krystalizuje, uvolňuje se teplo. Použití: Potraviny: * Regulátor kyselosti * Konzervant Kosmetika: * Pufr * Maskování základního zápachu Technické: * Výroba ohřívačů rukou * Úložiště energie CAS (trihydrát): 6131-90-4 CAS (bezvodý): 127-09-3 Skladování: chladné, suché, chráněné před světlem, skladovat v uzavřených obalech Potravinářská přísada: E262 Sumární vzorec: C2H3NaO2
Biotin-Sulfo-OSU - Jemné Chemikálie

Biotin-Sulfo-OSU - Jemné Chemikálie

Skupina produktů: Reagenty Buněčné testy/ Sady pro detekci a značení CAS-Nr.: [194041-65-1] Teplota skladování: -20°C MW: 443,43 g/mol Vzorec: C14H18N3NaO8S2 CAS Nr:[194041-65-1] Kód:B319 Výrobci:Dojindo
Anhydrická kyselina citronová

Anhydrická kyselina citronová

USP24/BP98/E330 Kyselina citronová prášek, Kyselina citronová anhydro, Kyselina citronová monohydrát Kyselina citronová se používá především jako aromatická látka, konzervant a prostředek proti zplesnivění v potravinářském a nápojovém průmyslu. Kyselina citronová může být také použita jako antioxidant, změkčovadlo a detergent v chemickém, kosmetickém a detergentním průmyslu. Jako potravinářská přísada je Kyselina citronová anhydro nezbytnou složkou v našem potravinovém zásobování. Jako přední dodavatel potravinářských aditiv a potravinářských ingrediencí v Turecku vám můžeme poskytnout vysoce kvalitní Kyselinu citronovou anhydro.